Ana SayfaSosyal MedyaInstagram Rehber Senkronizasyonu Kapatma Nasıl Yapılır?

Instagram Rehber Senkronizasyonu Kapatma Nasıl Yapılır?

Instagram, bu özelliği daha fazla arkadaş eklemek ve yakın kişileri bulmak için kullanıcılarına sunmuştur.

-

Günümüzün popüler sosyal medyası instagram gitgide kullanıcısı artmakta. Getirdiği yen güncellemeler ile kullanıcılarını kendine çeken uygulama aktif kullanıcı sayısında başı çekmekte. Instagramın sizlere sağladığı bir çok avantaj mevcut. Bunlardan birisi rehberinizde ki kişileri arkadaş önerisinde bulunmasıdır. Böylece rehberinizde ki kişilerinizin instagram hesabı bulunuyorsa sizlerin karşısına çıkması muhtemeldir. Fakat bazı kullanıcılar bu özelliği kullanmak istemeyebilir. Instagram bu özelliği kapatmanız için sizlere seçenek sunmakta.

Instagram Rehber Senkronizasyonu Kapatma

Instagram Rehber Senkronizasyonu
  • Instagram uygulamasına giriş yapın.
  • Profil sekmesinde sağ üst köşede yer alan menü simgesine dokunun ve açılan menüden Ayarlar seçeneğini seçin.
  • Hesap seçeneğini seçin.
  • Rehber Senkronizasyonu seçeneğini seçin ve açılan sayfada Rehberi Bağla seçeneğinin bağlantısını kesin.

Senkronize Edilmiş Kişileri Silme

instagram kişileri silme
  • Instagrama giriş yapın.
  • Ayarlar > Kişileri Yönet seçeneklerini takip edin.
  • Rehberinizden eklenen tüm kişileri bu ekranda görebilirsiniz.
  • Kişileri silmek için “Tümünü sil” seçeneğine tıklayın.
  • Kişileri silme işlemine onay verin.

Ayrıca bkz: Instagram’da Kapalı Hesapları Görme Uygulamaları

-- Reklam --

Youtube kanalımıza abone ol! Mi Band 6 ya da Steelseries Rival 3 senin olsun.

Haber bültenimize abone ol

En son haberler, teklifler ve özel duyurulardan haberdar olmak için.